Naar de inhoud Naar hoofdmenu

Domaine Murtoli:
Hotel Moeder Natuur

Het toeristische concept van Paul Canarelli

“Murtoli is meer dan een hotel. Het is een herinnering aan onze voorouders – erfgoed in harmonie met de natuur.”

Bestemming: het verleden
“Murtoli” – een bijzonder hotel

Paul Canarelli, die verder wou gaan dan een conventioneel hotelproject, bedacht een nieuw en visionair toeristisch concept, een uitgebreid toeristisch model waarbij de focus niet op mensen lag. In plaats daarvan lag de nadruk op het behoud van het karakter van het natuurlijke landschap. Toerisme dat de nalatenschap van onze voorouders die het land bewerkten, tot leven brengt.

Het idee draaide rond Corsica, een bijzondere reisbestemming. Een unieke regio in de wereld. Hier maakte Canarelli zijn droom waar in Murtoli, een verborgen parel, gevuld met de passie en wil van één man. Zijn doel: erfgoed nieuw leven inblazen met respect voor het tijdperk en het werk van landbouwers, herders en hoteliers.

Met zijn project zorgt Canarelli ervoor dat die herinneringen terug tot leven worden gebracht in de bewaard gebleven eenvoudige materialen en volkse architectuur. Alles in harmonie met de natuur. De gasten van Murtoli kunnen rekenen op een unieke ervaring in perfecte harmonie met de ongerepte natuur. Ondanks het toerisme moet de natuurlijke wereld net zo ongerept blijven. Daar zorgen zijn werknemers voor, terwijl ze instaan voor de fauna en flora alsof die deel uitmaken van een natuurreservaat. Waarden zoals verantwoordelijkheid en respect voor mens en milieu beïnvloeden de dagelijkse activiteiten van alle betrokkenen. Het was dus niet meer dan logisch dat ze op duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakproducten van het merk Green Care Professional rekenen. Zonder reststoffen of negatieve gevolgen voor de natuur. Om dit unieke erfgoed te bewaren.

Waterkwaliteit optimaliseren

Werknemers en gasten tevredenstellen

Duurzaam imago verbeteren

Unieke biodiversiteit bewaren

Gebruikte producten